Нормативно-правове забезпечення діяльності слідчих підрозділів ОВС - Горелов, М. О.; Horelov, M. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 188-196, 2005)
Сформульовано власне визначення нормативно-правового забезпеченням діяльності органів досудового слідства , де розуміється юридичний вплив держави за допомогою нормативно-правових актів та інших засобів юридичної техніки на суспільні відносин, які виникають з приводу визначення їх правового статусу та оптимальної організаційної структури. The own definition of normative legal support of activity of bodies of pre-trial investigation is formulated, which understands legal influence of the state by means of regulatory legal acts and other means of legal technique for public relations arising from the determination of their legal status and optimal organizational structure. Сформулировано собственное определение нормативно-правового обеспечения деятельности органов досудебного следствия, где понимается юридическое воздействие государства с помощью нормативно-правовых актов и других средств юридической техники на общественные отношения, которые возникают по поводу определения их правового статуса и оптимальной организационной структуры.
Legal support of the activities of investigative units Internal Affairs Agencies
Нормативно-правовое обеспечение деятельности следственных подразделений ОВД
Горелов, М. О. Нормативно-правове забезпечення діяльності слідчих підрозділів ОВС / М. О. Горелов // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 188-196.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; слідчі підрозділи; следственные подразделения; investigative units; нормативно-правове забезпечення; нормативно-правовое обеспечение; regulatory support