Початок досудового розслідування у кримінальних провадженнях щодо неповнолітніх - Романюк, В. В.; Romaniuk, V. V.; Віталій Романюк (Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 115-117, 2019)
У тезах доповіді розглянуто особливості початокового етапу досудового розслідування у кримінальних провадженнях щодо неповнолітніх.

The abstracts of the report consider the beginning of pre-trial investigation in criminal proceedings against minors.

В тезисах доклада рассмотрено начало досудебного расследования по уголовным производствам в отношении несовершеннолетних.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; досудове розслідування; кримінальне провадження; неповнолітні; досудебное расследование; уголовное производство; несовершеннолетние; criminal proceedings; pre-trial investigation; minors