Управлінське консультування: навч.-метод. посіб. - Бутиліна, О. В.; Butylina, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3943-4098 (Харків: Форт, 2014. – 165 с., 2014)
Посібник складається з двох розділів, що становлять логічно завершені частини теоретичного та практичного матеріалу з навчальної дисципліни «Управлінське консультування». Перший розділ присвячений аналізу сутності управлінського консультування як виду професійної діяльності, моделей та етапів консультування. В ньому також розглядаються важливі питання етики і професіоналізму фахівця з надання консультацій. У другому розділі висвітлюються проблеми, що виникають у практиці управлінського консультування в різних сферах. Призначено для студентів соціологічних факультетів, аспірантів, викладачів, а також фахівців-практиків у галузі кадрового менеджменту.

In book human resource management as a direction of management consultants is considered. The features of consultancy work with the staff are determined.

Пособие состоит из двух разделов, составляющих логически завершенные части теоретического и практического материала по учебной дисциплине «Управленческое консультирование». Первый раздел посвящен анализу сущности управленческого консультирования как вида профессиональной деятельности, моделей и этапов консультирования. В нем также рассматриваются важные вопросы этики и профессионализма специалиста по предоставление консультаций. Во втором разделе освещаются проблемы, возникающие в практике управленческого консультирования в различных сферах. Предназначено для студентов социологических факультетов, аспирантов, преподавателей, а также специалистов-практиков в области кадрового менеджмента.
навч.-метод. посіб.
Бутиліна О. В. Управлінське консультування: навч.-метод. посіб. / О. В. Бутиліна – Харків: Форт, 2014. – 165 с.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; управлінське консультування; управленческое консультирование; управління людськими ресурсами; management of human resources; management consulting; управление человеческими ресурсами; кадровий менеджмент; кадровый менеджмент; work with the staff