Правосуб’єктність осіб, що здійснюють правосуддя - Железов, О. Є.; Zhelezov, O. Ye.; Олександр ЖЕЛЕЗОВ (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 89-93, 2016)
У тезах доповіді розкрито правовий статус суддів та присяжних, а також працівників суду.

The abstracts of the report reveal the legal status of judges and jurors, as well as court employees.

В тезисах доклада раскрыт правовой статус судей и присяжных, а также работников суда.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правосуб’єктність; судді; правосубъектность; судьи; legal personality; judges