Неповнолітня злочинність: сучасний стан та напрямки профілактики - Фіалка, М. І.; Fialka, M. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5599-3335 (Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2013. - № 5. - С. 133-140, 2013)
Розглянуто окремі показники неповнолітньої злочинності, визначено найбільш ефективні напрямки профілактики неповнолітній злочинності на різних рівнях, а саме – загальносоціальному, спеціально-кримінологічному та індивідуальному.

Several specific parameters minor crime defined in ways that prevent juvenile crime at various levels – namely, the general social specially-criminological and individual.

Рассмотрены отдельные показатели несовершеннолетней преступности, определены наиболее эффективные направления профилактики несовершеннолетней преступности на различных уровнях, а именно – общесоциальном, специально-криминологическом и индивидуальном.
Фіалка, М. І. Неповнолітня злочинність: сучасний стан та напрямки профілактики / М. І. Фіалка // Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2013. - № 5. - С. 133-140.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; неповнолітня злочинність; злочинність неповнолітніх; профілактика злочинів; неповнолітні; juvenile crime prevention; levels of prevention; minors; несовершеннолетняя преступность; профилактика преступлений; несовершеннолетние; преступность несовершеннолетних