Специфіка державного нагляду у сфері обігу лікарських засобів - Васильев, С.; Лазарєв, В. В.; Lazariev, V. V.; Vasylev, S.; Лазарєв Віктор Вікторович (Підприємництво, господарство і право. - 2017. - № 1. - С. 55-58, 2017)
Стаття присвячена правовому регулюванню державного нагляду у сфері обігу лікарських засобів. На підставі вивчення нормативно-правових актів визначено специфіку здійснення державного нагляду у сфері обігу лікарських засобів в Україні. Висвітлені повноваження органу влади, який здійснює такий нагляд.

The article is devoted to legal regulation of state supervision in the sphere of medicines’ circulation. On the basis of regulatory legal acts established the specificity of the state supervision in the sphere of medicines’ circulation in Ukraine. Called the powers of the authority which shall exercise such supervision.

Статья посвящена правовому регулированию государственного надзора в сфере оборота лекарственных средств. На основании нормативно-правовых актов установлена специфика осуществления государственного надзора в сфере оборота лекарственных средств в Украине. Названы полномочия органа власти, который осуществляет такой надзор.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; государственный надзор; лекарственные средства; правовое регулирование; state supervision; drugs; legal regulation; державний нагляд; лікарські засоби; правове регулювання