Експертизи в судовому провадженні: монографія - Щербаковський, М. Г.; Shcherbakovskyi, M. H.; Проценко, А. М.; Protsenko, A. M.; Михайло Щербаковський (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2024)
У монографії висвітлені найбільш актуальні наукові, правові, тактичні та організаційні проблеми проведення експертизи в судовому провадженні. Розглянута доказова діяльність суду, судові ситуації й тактика проведення експертиз, дослідження, оцінка перевірка, допустимість й достовірність висновку експерта, допит експерта. Для науковців, викладачів, студентів, співробітників органів досудового розслідування, прокурорів, суддів, адвокатів.

The monograph highlights the most relevant scientific, legal, tactical and organizational problems of conducting an examination in judicial proceedings. The evidentiary activities of the court, judicial situations and tactics of conducting examinations, research, assessment, verification, admissibility and reliability of the expert's conclusion, and interrogation of the expert are considered. For scientists, teachers, students, employees of pre-trial investigation bodies, prosecutors, judges, lawyers.
Keywords: Україна; Монографії. Monographs; Monographs; кримінальне провадження; criminal proceedings; проведення експертизи в суді; conducting an examination in court; досудове розслідування; pre-trial investigation; експертизи в судовому провадженні; expertise in legal proceedings; судове провадження; legal proceedings; експертиза; expertise; допустимість висновку експерта; admissibility of the expert's opinion; висновок експерта; expert's opinion; достовірність висновку експерта; reliability of the expert's opinion