"Крупний акціонер" як сторона правочину із заінтересованістю - Карчевський, К. А.; Karchevsky, K. A. (Актуальні питання цивільного та господарського права. - 2011. - № 1 (26). - С. 18-26., 2011)
В статті наведена юридична характеристика «крупного акціонера», який, виступаючи стороною правочину, може мати заінтересованість у його вчиненні.

The article contains legal characteristics of “Principle Shareholder”, who being a party of the transaction may have an interest in its settlement.

В статье приведена юридическая характеристика «крупного акционера», который, выступая стороной сделки, может иметь заинтересованность в её совершении.
Карчевський, К. А. "Крупний акціонер" як сторона правочину із заінтересованістю // Актуальні питання цивільного та господарського права. - 2011. - № 1 (26). - С. 18-26.
Keywords: Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правочин із заінтересованністю; сделка с заинтересованностью; крупний акціонер; крупный акционер; акціонерне товариство; акционерное общество