Проблеми правового захисту дітей, що постраждали внаслідок збройної агресії Росії проти України - Бандурка, О. М.; Bandurka, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0240-5517 (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 14-15, 2023)
Розкрито проблему правового захисту дітей, що постраждали внаслідок збройної агресії Росії проти України.

The problem of legal protection of children who suffered as a result of Russia's armed aggression against Ukraine was revealed.

Раскрыта проблема правовой защиты детей, пострадавших в результате вооруженной агрессии России против Украины.
Бандурка, О. М. Проблеми правового захисту дітей, що постраждали внаслідок збройної агресії Росії проти України / Олександр Маркович Бандурка // Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2023. – С. 14-15.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правовий захист дітей; правовая защита детей; legal protection of children; діти; дети; children; збройна агресія рф проти України; воєнна агресія; armed aggression of the Russian Federation against Ukraine; вооруженная агрессия