Національно-патріотичне виховання курсантів та студентів у вищих навчальних закладах із специфічними умовами навчання МВС України як невід’ємна складова виховної функції держави - Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; ResearcherID: B-8227-2018; Mykhailo Burdin (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. круглого столу (м. Харків, 27 жовт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – C. 16-18, 2017)
В тезах доповіді розглянуто мету національно-партіотичного виховання. Окреслено основні принципи і напрямки патріотичного виховання молоді. Наголошено, що національно-патріотичне виховання є одним із головних пріоритетів у підготовці поліцейського.

The report's theses consider the goal of national-patriotic education. The main principles and directions of patriotic education of youth are outlined. It is emphasized that national-patriotic education is one of the main priorities in the training of a police officer.

В тезисах доклада рассмотрены цели национально-партиотичного воспитания. Определены основные принципы и направления патриотического воспитания молодежи. Отмечено, что национально-патриотическое воспитание является одним из главных приоритетов в подготовке полицейского.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вищі навчальні заклади зі специфічними умовами навчання; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; національно-патріотичне виховання; курсанти; студенти; виховання; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; высшие учебные заведения со специфическими условиями обучения; национально-патриотическое воспитание; курсанты; студенты; воспитание; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; higher education institution with specific conditions of learning; patriotic education; cadets; students; education