Щодо питання методики розслідування умисних вбивств, вчинених з використанням вогнепальної зброї в умовах війни - Яремчук, Р. Л.; Yaremchuk, R. L. (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IX Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 черв. 2024 р.). - Харків, 2024. - С. 25-27, 2024)
Розкрито окремі питання методики розслідування умисних вбивств, вчинених з використанням вогнепальної зброї в умовах війни.

Separate issues of the methodology of investigation of intentional murders committed with the use of firearms in wartime conditions have been revealed.

Раскрыты отдельные вопросы методики расследования умышленных убийств, совершенных с использованием огнестрельного оружия в условиях войны.
Keywords: Україна; криміналістика; методика розслідування умисних вбивств; розслідування вбивств; вбивства, вчинених з використанням вогнепальної зброї в умовах війни; вогнепальна зброя; війна; умови війни; Ukraine; method of investigation of deliberate murders; investigation of murders; murders committed with the use of firearms in wartime; Украина; методика расследования умышленных убийств; убийства, совершенных с использованием огнестрельного оружия в условиях войны; вбивство