Особливості емоційної сфери в період ранньої дорослості - Ліфанова, Ю. А.; Lifanova, Yu. A. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 113 -116., 2020)
В статі подано результати дослідження по вивченню особливостей емоційної сфери в період ранньої дорослості. У досліджені приймали участь чоловіки та жінки віком 22-25 років, м. Харків. Для досягнення мети було використано методику "Діагностика емоційності В. М. Русалова". Результати дослідження приводяться у таблиці - Показники емоційності у юнаків та дівчат (M ± m). В статье представлены результаты исследования по изучению особенностей эмоциональной сферы в период ранней взрослости. В исследовании принимали участие мужчины и женщины в возрасте 22-25 лет, г. Харьков. Для достижения цели была использована методика "Диагностика эмоциональности В. М. Русалова". Результаты исследования приводятся в таблице - Показатели эмоциональности у юношей и девушек (M±m). The article presents the results of a study to study the features of the emotional sphere in early adulthood. The study involved men and women aged 22-25 years, Kharkiv. To achieve this goal, the method "Diagnosis emotionality of VM Rusalov ". The results of the study are given in the table - Indicators of emotionality in boys and girls (M ± m).
Ліфанова Ю.А. Особливості емоційної сфери в період ранньої дорослості / Ю.А, Ліфанова // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 113 -116.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; емоційна сфера; емоції особистості; психологія емоцій; емоції; эмоциональная сфера; эмоции личности; психология эмоций; эмоции; emotional sphere; personality emotions; psychology of emotions; emotions