Здійснення контролю за звільненими від відбування покарання з випробуванням - Книженко, О. О.; Knyzhenko, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9252-7464 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 82-86, 2005)
Розглянуто теоретичні положення організації контролю за звільненими від відбування покарання з випробуванням і, перш за все, взаємодія органів кримінально-виконавчої системи з органами внутрішніх справ, органами державної влади, органами місцевого самоврядування, а також об'єднаннями громадян, релігійних та благодійних організацій. The theoretical provisions of the organization of control over the exempted persons from probation and the interaction of the bodies of the criminal-executive system with the bodies of internal affairs, state authorities, local self-government bodies, as well as associations of citizens, religious and charitable organizations. Рассмотрены теоретические положения организации контроля за освобожденными от отбывания наказания с испытанием и, прежде всего, взаимодействие органов уголовно-исполнительной системы с органами внутренних дел, органами государственной власти, органами местного самоуправления, а также объединениями граждан, религиозных и благотворительных организаций.
Exercising control over exempted sentences with probation
Осуществление контроля за освобожденными от отбывания наказания с испытанием
Книженко, О. О. Здійснення контролю за звільненими від відбування покарання з випробуванням / О. О. Книженко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 82-86.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; звільнені від відбування покарання з випробуванням; освобожденные от отбывания наказания с испытанием; probation-free; контроль за звільненими; контроль за освобожденными; control over the released; взаємодія; взаимодействие; interaction