Поліцейська освіта в Швеції - Ламаш, І. В.; Lamash, I. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9548-4006 (Особливості підготовки поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів I міжнар. наук.-практ. конф.( м. Харків, 20 трав. 2016 р.). – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 71-75, 2016)
Розглянуто зміст поліцейської освіти в контексті загальної реформи поліції у Швеції, яка була здійснена у 2015 році. Визначено специфіку базової та спеціальної підготовки працівників поліції та професійного відбору на ґрунті компетентнісного підходу.

The content of police education in the context of the general reform is considered of the police in Sweden, which was carried out in 2015. The specificity of the base is defined and special training of police officers and professional selection for based on the competence approach.

Рассмотрено содержание полицейского образования в контексте всеобщей реформы полиции в Швеции, которая была произведена в 2015 году. Определена специфика базовой и специальной подготовки работников полиции и профессионального отбора на почве компетентностного подхода.
Ламаш, І. В. Поліцейська освіта в Швеції / І. В. Ламаш // Особливості підготовки поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів I міжнар. наук.-практ. конф.( м. Харків, 20 трав. 2016 р.) / МВС України, Департамент патрул. поліції України ; Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підготовки. – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 71-75.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; поліцейська освіта; police education; полицейское образование; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт; Швеція; Sweden; Швеция; реформування; reformation; реформирование