Сучасні інформаційні технології в діяльності поліції - Нагорний, М. О.; Nahornyi , M. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 375-376, 2023)
З’ясовано, що сучасні інформаційні технології є невід’ємною частиною діяльності поліції. Застосування цих технологій дозволяє поліції більш ефективно виконувати свої завдання, зменшувати кількість злочинів та забезпечувати безпеку громадян. Тому, розвиток та вдосконалення інформаційних технологій є важливою складовою діяльності поліції.

It was found that modern information technologies are an integral part of the police's activities. The use of these technologies allows the police to perform their tasks more effectively, to reduce the number of crimes and ensure the safety of citizens. Therefore, the development and improvement of information technologies is important a component of police activity.

Установлено, что современные информационные технологии являются неотъемлемой частью деятельности полиции. Применение этих технологий позволяет полиции более эффективно выполнять свои задачи, уменьшать количество преступлений и обеспечивать безопасность граждан. Поэтому, развитие и совершенствование информационных технологий является важной составляющей деятельности полиции.
Keywords: Національна поліція України; National Police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; інформаційні технології; information technology; информационные технологии; GPS-навігація; відеоспостереження; Система автоматичного розпізнавання номерних знаків; ANPR; електронний документообіг