Засади делегування публічних функцій органам місцевого самоврядування - Юшкевич, О. Г.; Iushkevych, O. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0024-6070 (Тенденції розвитку юридичної науки: проблеми та досягнення: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Тернопіль, 11 жовт. 2011 р.). – Тернопіль, 2011. – С. 89-91, 2011)
Досліджено питання взаємовідносин органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування. Розглянуто правові засади делегування публічних функцій місцевими органами виконавчої влади органам місцевого самоврядування.

The issue of the relationship between executive authorities and local self-government bodies has been studied. The legal principles of delegation of public functions by local executive bodies to local self-government bodies are considered.

Исследованы вопросы взаимоотношений органов исполнительной власти с органами местного самоуправления. Рассмотрены правовые принципы делегирования публичных функций местными органами исполнительной власти органам местного самоуправления.
Юшкевич, О. Г. Засади делегування публічних функцій органам місцевого самоврядування / Юшкевич Олена Геннадіївна // Тенденції розвитку юридичної науки: проблеми та досягнення: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Тернопіль, 11 жовт. 2011 р.) / ГО «Наукова спільнота». – Тернопіль, 2011. – С. 89-91.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи виконавчої влади; bodies of executive power; органы исполнительной власти; органи місцевого самоврядування; local governments; органы местного самоуправления; делеговані повноваження; delegated authority; делегированные полномочия