Теоретичні підходи до визначення поняття «правоохоронна функція держави» - Волошин, К. А.; Voloshyn, K. A. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 21 черв. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 122-124, 2024)
Підкреслено ключове значення правоохоронної функції держави для забезпечення правопорядку, законності та безпеки у суспільстві. Виділено основні теоретичні підходи до визначення поняття «правоохоронна функція держави».

The key importance of the law enforcement function of the state to ensure law and order, legality and security in society is emphasized. The main theoretical approaches to defining the concept of "law enforcement function of the state" are highlighted.

Подчеркнуто ключевое значение правоохранительной функции государства для обеспечения правопорядка, законности и безопасности общества. Выделены основные теоретические подходы к определению понятия «правоохранительная функция государства».
Keywords: держава; правоохоронна функція держави; теоретичні підходи; state; law enforcement function of the state; theoretical approaches; государство; правоохранительная функция государства; теоретические подходы