Аналіз факторів ефективності змагальної діяльності курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ з міні-футболу - Бортник, С. М.; Bortnik, S. M.; Serhii Bortnyk (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 81-83, 2020)
У статті розглянуто особливості змагальної діяльності курсантів-членів збірної команди Харківського національного університету внутрішніх справ з міні-футболу. Для підвищення ефективності змагального процесу необхідна оцінка факторів, які впливають на результативність змагальної діяльності міні-футболістів.

The article considers the features of competitive activities of member cadets of the national team of Kharkiv National University of Internal Affairs from mini football. To increase the efficiency of the competitive process it is necessary to assess the factors that affect the effectiveness of the competition activities of mini-football players.

В статье рассмотрены особенности соревновательной деятельности курсантов-членов сборной команды Харьковского национального университета внутренних дел по мини-футболу. Для повышения эффективности состязательного процесса необходима оценка факторов, влияющих на результативность соревновательной деятельности мини-футболистов.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Харківський національний університет внутрішніх справ; Харьковский национальный университет внутренних дел; Kharkiv National University of Internal Affairs; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; фізична підготовка; физическая подготовка; physical training; курсанти; курсанты; cadets; міні-футбол; мини-футбол; mini football; фактори ефективності; факторы эффективности; efficiency factors; змагальна діяльність; соревновательная деятельность; competitive activities