Правові засади діяльності Цивільної поліції міжнародних організацій - Теличкін, О. О.; Telychkin, O. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 111-115, 2003)
Пропонується класифікація правових джерел, що регламентують службову діяльність підрозділів Цивільної поліції ООН, інших міжнародних організацій, які беруть участь в операціях з підтримання або відновлення миру, що диференціює їх за обсягом предмета регулювання – діяльності на користь миру. Пропонована система розміщає джерела права на трьох рівнях. Предлагается классификация правовых источников, регламентирующих служебную деятельность подразделений Гражданской полиции ООН, других международных организаций, участвующих в операциях по поддержанию или восстановлению мира, дифференцирует их по объему предмета регулирования - деятельности в пользу мира. Предлагаемая система размещает источники права на трех уровнях. A classification of legal sources governing the performance of UN Civil Police units and other international organizations involved in peacekeeping or restoration operations is proposed, which differentiates them by the volume of the subject of regulation - activities in favor of peace. The proposed system places sources of law at three levels.
Теличкін, О. О. Правові засади діяльності Цивільної поліції міжнародних організацій / О. О. Теличкін // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 24. - С. 111-115
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Цивільна поліція Організації Об’єднаних Націй; Гражданская полиция Организации Объединенных Наций; United Nations Civilian Police; Цивільна поліція міжнародних організацій; Гражданская полиция международных организаций; Civil Police of International Organizations; службова діяльність цивільної поліції; служебная деятельность гражданской полиции; civilian police service