Функції природоохоронних підрозділів прокуратури України - Таранушич, С. В.; Taranushych, S. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 138-142, 2005)
Розглянуто питання щодо місця та ролі природоохоронних підрозділів прокуратури в структурі державних органів України, сформулювано їх безпосередні функції. Questions about the place and role of environmental units are considered prosecutor's offices in the structure of state bodies of Ukraine, their direct functions are formulated. Рассмотрены вопросы о месте и роли природоохранных подразделений прокуратуры в структуре государственных органов Украины, сформулированы их непосредственные функции.
Functions of nature protection units of the prosecutor's office of Ukraine
Функции природоохранных подразделений прокуратуры Украины
Таранушич, С. В. Функції природоохоронних підрозділів прокуратури України / С. В. Таранушич // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 138-142.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; природоохоронна прокуратура; природоохранная прокуратура; nature protection prosecutor's office; функції; функции; functions; прокурорський нагляд; прокурорский надзор; prosecutor's supervision