Окремі питання захисту прав поліцейського - Єпішко, І. С.; Yepishko, I. S. (Наше право. - 2017. - № 4. - С. 90-93, 2017)
Стаття присвячена дослідженню проблеми захисту прав поліцейського. Проаналізовано доказову базу у сфері захисту честі та гідності поліцейського та необхідність реформування суспільства в цілому.

The article is devoted to problems the protection of rights for a policeman. An evidential base is analysed in the field of defence of honour and dignity of policeman and necessity of reformation of society on the whole.

Статья посвящена исследованию проблемы защиты прав полицейского. Проанализирована доказательная база в сфере защиты чести и достоинства полицейского и необходимость реформирования общества в целом.
Keywords: захист прав поліцейського; професійна етика поліцейського; реформування; доказова база; protection of the police officer's rights; professional ethics of a police officer; reformation; evidence base; защита прав полицейского; профессиональная этика полицейского; реформирование; доказательная база