Проблемні питання досудового розслідування - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Шляхи удосконалення досудового розслідування: організаційно-правові аспекти : матеріали наук.-практ. круглого столу (м. Харків, 24 жовт. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 12-14, 2019)
У тезах доповіді розглянуті проблемні питання досудового розслідування на сучасному етапі.

The abstracts of the report consider the problematic issues of pre-trial investigation at the present stage.

В тезисах доклада рассмотрены проблемные вопросы досудебного расследования на современном этапе.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; досудове розслідування; досудебное расследование; pre-trial investigation