Невиконання програми діяльності Кабінету Міністрів України як підстава юридичної відповідальності уряду - Бакумов, О. С.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4003-1974 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 20 років у статусі національного : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 26-28, 2021)
Зазначено, що законодавство про Кабінет Міністрів України потребує ґрунтовного доопрацювання з метою забезпечення присутності принципу юридичної відповідальності в усіх без винятку важливих сторонах організації та діяльності цього вищого органу в системі органів виконавчої влади України. It is noted that the legislation on the Cabinet of Ministers of Ukraine needs to be thoroughly finalized in order to ensure the presence of the principle of legal responsibility in all important aspects of the organization and activities of this supreme body in the executive branch of Ukraine. Указано, что законодательство о Кабинете Министров Украины требует основательной доработки с целью обеспечения присутствия принципа юридической ответственности во всех без исключения важных сторонах организации и деятельности этого высшего органа в системе органов исполнительной власти Украины.
Бакумов, О. С. Невиконання програми діяльності Кабінету Міністрів України як підстава юридичної відповідальності уряду / Олександр Сергійович Бакумов // Харківський національний університет внутрішніх справ: 20 років у статусі національного : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 26-28.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кабінет Міністрів України; Кабинет Министров Украины; Cabinet of Ministers of Ukraine; юридична відповідальність; юридическая ответственность; legal liability