Вразливість державних закупівель кіберзлочинам - Зайцев, О. Л.; Zaitsev, O. L.; Олексій Зайцев (Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 листоп. 2017 р.). – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 35-38, 2017)
Зроблені висновки про необхідність розробки методичних вказівок щодо розслідування кіберзлочинів у сфері державних закупівель, а також зазначено, що законодавство з державних закупівель потребує уніфікації та удосконалення.

Conclusions are drawn about the need to develop guidelines for the investigation of cybercrime in the field of public procurement, and it is also noted that the legislation on public procurement requires unification and improvement.

Сделаны выводы о необходимости разработки методических указаний по расследованию киберпреступлений в сфере государственных закупок, а также отмечено, что законодательство по государственным закупкам требует унификации и усовершенствования.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; державні закупівлі; кіберзлочини; государственные закупки; киберпреступления; state procurements; cybercrime