Публічно-правові відносини: сутність та ознаки - Бевзенко, В. М.; Bevzenko, V. M. (Право і Безпека. - 2009. - № 1. - С. 6-12, 2009)
Зроблено висновок щодо сутності публічно-правових відносин. Проаналізовано такі складові публічно-правових відносин, як суб’єкт та об’єкт. Охарактеризовано метод правового регулювання публічно-правових відносин. Доводиться, що складові публічно-правових відносин постійно оновлюються, набувають нового змісту. The conclusions about the signs of the public legal relations are made. The components of the public legal relations such as a subject and an object are analyzed. The method of legal regulation of the public legal relations is characterized. It is proved that the contents of the public legal relations get constantly renewed. Сделан вывод о сущности публично-правовых отношений. Проанализировано такие составные публично-правовых отношений, как субъект и объект. Дается характеристика методу правового регулирования публично-правовых отношений. Доказывается, что составные публично-правовых отношений постоянно обновляются, приобретают новое содержание.
Бевзенко В. М. Публічно-правові відносини: сутність та ознаки / В. М. Бевзенко // Право і Безпека. - 2009. - № 1. - С. 6-12
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; публічно-правові відносини; суб’єкти та об’єкти; методи правового регулювання; public legal relations; subject and an object; method of legal regulation; публично-правовые отношения; субъекты и объекты; методы правового регулирования