Ефективність використання транспортної логістики на підприємстві - Варавська, А. С.; Varavska, A. S. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 725-726, 2023)
Наголошено, що для ефективного використання транспортної логістики на підприємстві слід враховувати технічну, технологічну, економічну, інформаційну та управлінську складову. При виборі перевізника необхідно враховувати його позитивні та негативні характеристики і розраховувати ймовірні ризики втрат чи недоотримання прибутку на основі критеріїв ефективності транспортної логістики.

It was emphasized that for the effective use of transport logistics on the enterprise should take into account technical, technological, economic, information and management component. When choosing a carrier, it is necessary take into account its positive and negative characteristics and calculate probable risks of loss or lack of profit based on the criteria efficiency of transport logistics.

Отмечено, что для эффективного использования транспортной логистики на предприятии следует учитывать техническую, технологическую, экономическую, информационную и управленческую составляющую. При выборе перевозчика необходимо учитывать его положительные и отрицательные характеристики и рассчитывать вероятные риски потерь или недополучение прибыли на основе критериев эффективности транспортной логистики.
Keywords: транспортна логістика; transport logistics; транспортная логистика; ефективність; efficiency; эффективность; підприємство; enterprise; предприятие