Особливості психологічного консультування засуджених осіб - Жданова, І. В.; Zhdanova, I. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6361-3029; Бондаренко, Л. О.; Bondarenko, L. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7975-9797 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 87-89, 2023)
Окреслено професійні питання, які психолог установи виконання покарань вирішує за допомогою психологічного консультування. Зазначено специфічні особливості психологічного консультування засуджених, зокрема ті, що пов’язані з мотивацією, опором та агресією.

The professional issues that the psychologist of the penal institution solves with the help of psychological counseling are outlined. The specific features of psychological counseling of convicts are indicated, in particular those related to motivation, resistance and aggression.

Обозначены профессиональные вопросы, которые психолог учреждения исполнения наказаний решает с помощью психологического консультирования. Указаны специфические особенности психологического консультирования осужденных, в частности, связанные с мотивацией, сопротивлением и агрессией.
Жданова, І. В. Особливості психологічного консультування засуджених осіб / Ірина Вячеславівна Жданова, Лілія Олексіївна Бондаренко // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 87-89.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; психологічне консультування; psychological counseling; психологическое консультирование; установи виконання покарань; penal institutions; учреждения исполнения наказаний; засуджені; convicted; осужденные