Професійно важливі якості майбутнього офіцера Національної поліції України - Боровик, М. О.; Borovyk, M. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0943-6735; Глухенька, В. О.; Hlukhenka, V. O. (Актуальні питання забезпечення службово-бойової діяльності сил сектору безпеки і оборони : матеріали регіон. круг. столу (м. Харків, 19 квіт. 2019 р.). – Харків: ФОП Бровін О.В., 2019. – Вип. 3. – С. 14-16, 2019)
В даній праці висвітленні питання пов’язані з формуванням професійно важливих якостей майбутнього офіцера Національної поліції України. Розкрито поняття професійно важливих якостей, перелічені їх ознаки, наведені фактори, що негативно впливають на ефективність виконання поліцейським своїх обов’язків. Надана структура професійної захищеності поліцейського.

This paper covers issues related to the formation of professionally important qualities of the future officer of the National Police of Ukraine.   The concept of professionally important qualities, the listed signs, the factors that negatively affect the effectiveness of the performance of police duties. Provided by the structure of professional security police.

В данной работе освещены вопросы, связанные с формированием профессионально важных качеств будущего офицера Национальной полиции Украины. Раскрыто понятие профессионально важных качеств, перечисленные их признаки, приведенные факторы, негативно влияющие на эффективность выполнения полицейским своих обязанностей. Предоставлена структура профессиональной защищенности полицейского.
Боровик М. О. Професійно важливі якості майбутнього офіцера Національної поліції України / Боровик М. О., Глухенька В. О. // Актуальні питання забезпечення службово-бойової діяльності сил сектору безпеки і оборони : матеріали регіон. круг. столу (м. Харків, 19 квіт. 2019 р.) / редкол.: Є. О. Меленті (голов. ред.), І. В. Євтушенко (заст. голов. ред.), О. А. Гарбузов та ін.; Служба безпеки України, Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого . – Харків: ФОП Бровін О.В., 2019. – Вип. 3. – С. 14-16.
Keywords: поліцейський, фізичні якості, професійна надійність, фізична захищеність,поліцейський, Фізичні якості, професійна Надійність, фізична захіщеність, political, physically active, professional, professional.; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліцейський; фізичні якості; професійна надійність; фізична захищеність; полицейский; физические качества; профессиональная надежность; физическая защищенность; police officers; physical qualities; professional reliability