Некоторые вопросы построения вихретоковой аппаратуры неразрушающего контроля - Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3381-3350; ResearcherID: J-6856-2016 (Методи та засоби неруйнівного контролю промислового обладнання: зб. тез доп. 3-ої наук.-практ. конф., 29-30 листоп. 2016 р. м. Івано-Франківськ. - Івано-Франківськ: ФЕ і ІВТ, ІФНТУНГ, 2016. – С. 134-136, 2016)
Розглянуто питання технічної реалізації апаратури неруйнівного контролю. Виконано аналіз основних схем побудови вихорострумових товщиномірів призначених для контролю дефектів тонких електропровідних плівок We consider the technical implementation issues of non-destructive testing equipment. The analysis of the main schemes of construction of eddy current thickness gauges designed for the control of electrically conductive thin films defects Рассмотрены вопросы технической реализации аппаратуры неразрушающего контроля. Выполнен анализ основных схем построения вихретоковых толщиномеров предназначенных для контроля дефектов тонких электропроводящих пленок
Світличний В. А. Некоторые вопросы построения вихретоковой аппаратуры неразрушающего контроля / В.А. Світличний // Методи та засоби неруйнівного контролю промислового обладнання: зб. тез доп. 3-ої наук.-практ. конф., 29-30 листоп. 2016 р. м. Івано-Франківськ. - Івано-Франківськ: ФЕ і ІВТ, ІФНТУНГ, 2016. – С. 134-136.
Keywords: тонкі плівки; hin films; тонкие пленки; дефектоскоп; неруйнівний контроль; flaw; nondestructive testing; thickness; дефектоскоп; толщиномер; неразрушающий контроль