Поняття та особливості адміністративно-правових засобів протидії правопорушенням у галузі фінансів - Іванцов, В. О.; Ivantsov, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2904-0466 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42 - С. 207-213, 2008)
Досліджені категорії «адміністративно-правові засоби», визначено їх основні та специфічні ознаки, що у свою чергу надасть можливість сформулювати поняття адміністративно-правових засобів протидії правопорушенням у галузі фінансів. Исследованы категории «административно-правовые средства», определены их основные и специфические признаки, что в свою очередь позволит сформулировать понятие административно-правовых средств противодействия правонарушениям в области финансов. The categories of “administrative remedies” were investigated, their main and specific ones were determined signs that, in turn, will make it possible to formulate the notion of administrative and legal remedies against financial offenses.
Іванцов, В. О. Поняття та особливості адміністративно-правових засобів протидії правопорушенням у галузі фінансів / В. О. Іванцов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42 - С. 207-213
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративно-правові засоби; правопорушення в галузі фінансів; адміністративна відповідальність; запобігання правопорушенням; протидія правопорушенням; административно-правовые средства; правонарушения в сфере финансов; противодействие правонарушениям; предупреждение; пресечение; административная ответственность; administrative and legal means; offences in financial sphere; counteraction; prevention; ceasing; administrative liability