Інші заходи кримінально-правового характеру: поняття та види - Ященко, А. М.; Yashchenko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3956-3487 (Право та державне управління. - 2017. - № 4 (29), т. 1. - С. 143-148, 2017)
Розглянуто доктринальні погляди щодо формулювання поняття інших заходів кримінально-правового характеру та поділу їх на види. У результаті їх дослідження, з урахуванням системного аналізу окремих положень чинного Кримінального кодексу України, запропоновано власний варіант визначення поняття інших заходів кримінально-правового характеру та їх класифікації.

The doctrinal points of view concerning the formulation of the conception of other criminal and legal measures and their division into the types are considered, a result of their research , taking into account the system analysis of certain provisions of the current Criminal Code of Ukraine, the own version of the definition of the conception of other criminal and legal measures and their classification is proposed.

Рассмотрены научные точки зрения относительно формулирования понятия иных мер уголовно-правового характера и разделения их на виды. В результате их исследования, с учетом системного анализа отдельных положений действующего Уголовного кодекса Украины, предложен собственный вариант определения понятия иных мер уголовно-правового характера и их классификации.
Other measures of criminal and legal character: conception and types
Иные меры уголовно-правового характера: понятие и виды
Ященко, А. М. Інші заходи кримінально-правового характеру: поняття та види / А. М. Ященко // Право та державне управління. - 2017. - № 4 (29), т. 1. - С. 143-148.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; заходи кримінально-правового характеру; меры уголовно-правового характера; measures of criminal law nature; інші заходи кримінально-правового характеру; иные меры уголовно-правового характера; other criminal and legal measures; примусове лікування; принудительное лечение; compulsory treatment; звільнення від кримінальної відповідальності; освобождение от уголовной ответственности; release from criminal liability; класифікація; классификация; classification