Щодо визначення поняття державної служби - Кікінчук, В. Ю.; Kikinchuk, V. Yu.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7457-4507 (Форум права. - 2012. - № 3. - С. 282-286, 2012)
Визначено поняття державної служби, а також її роль у сфері державного управління. Поняття державної служби проаналізовано у широкому та вузькому значенні.

The concept of public service, as well as its role in government is fined. The concept of public service analyzes the broad and narrow sense.

Определено понятие государственной службы, а также ее роль в сфере государственного управления. Понятие государственной службы проанализировано в широком и узком значении.
Regarding the Definition of Public Service
Об определении понятия государственной службы
Кікінчук, В. Ю. Щодо визначення поняття державної служби [Електронний ресурс] / В. Ю. Кікінчук // Форум права. - 2012. - № 3. - С. 282-286. - Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-3/12kvjpdc.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державна служба; государственная служба; state service; поняття; завдання; функції; понятие; задачи; функции; tasks; functions