Систематизація напрямів взаємодії Кабінету Міністрів України з Президентом України - Пономаренко, М. В.; Ponomarenko, M. V. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2012. - Вип. 18. - С. 57-60, 2012)
У статті проаналізовано норми Конституції України та Закону України «Про Кабінет Міністрів України» в питанні взаємовідносин Кабінету Міністрів України з Президентом України, визначено їх основні види та здійснено спробу їх систематизації за однорідними напрямами відносин між даними інституціями.

The article analyzes the provisions of the Constitution of Ukraine and the Law of Ukraine "On the Cabinet of Ministers of Ukraine" on the issue of relations of the Cabinet of Ministers of Ukraine and the President of Ukraine, their basic types and an attempt to systematize for homogeneous areas of relations between these institutions.

В статье проанализированы нормы Конституции Украины и Закона Украины «О Кабинете Министров Украины» в аспекте взаимоотношений Кабинета Министров Украины с Президентом Украины, определены их основные виды и предпринята попытка их систематизации по однородным направлениям отношений между данными учреждениями.
The directions interaction of the Cabinet of Ministers of Ukraine President of Ukraine
Пономаренко, М. В. Систематизація напрямів взаємодії Кабінету Міністрів України з Президентом України / М. В. Пономаренко // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2012. - Вип. 18. - С. 57-60.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кабінет Міністрів України; Президент України; взаємовідносини між Кабінетом Міністрів України та Президентом України; Кабинет Министров Украины; Президент Украины; взаимоотношения между Кабинетом Министров Украины и Президентом Украины; Cabinet of Ministers of Ukraine; President of Ukraine; relations between the Cabinet of Ministers of Ukraine and the President of Ukraine; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина