Інвестиційна привабливість України: ґенезис, напрямки розвитку - Носова, О. В.; Nosova, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5638-6294 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 2 (53). Спец. вип.: Незалежній Україні – 20 років. – С. 285-293, 2011)
Розглянуто проблему взаємозв’язку припливу іноземного капіталу та рівня розвитку нормативно-правової бази, макроекономічних показників країни. Запропоновані основні напрямки поліпшення інвестиційної привабливості в Україні. The problem of interdependence of foreign capital inflow from the level of the legal base, country’s macroeconomic level development is considered in the article. The main directions of investment attractiveness in Ukraine are suggested. Рассмотрена проблема взаимосвязи притока иностранного капитала и уровня развития нормативно-правовой базы, макроэкономических показателей страны. Предложены основные направления улучшения инвестиционной привлекательности в Украине.
Investment attractiveness of Ukraine: genesis, directions of development
Инвестиционная привлекательность Украины: генезис, направления развития
Носова, О. В. Інвестиційна привабливість України: ґенезис, напрямки розвитку / О. В. Носова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 2 (53). Спец. вип.: Незалежній Україні – 20 років. – С. 285-293.
Keywords: Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інвестиційна привабливість; инвестиционная привлекательность; investment attractiveness; макроекономічні показники країни; макроэкономические показатели страны; country’s macroeconomic level; прямі іноземні інвестиції; прямые иностранные инвестиции; foreign direct investment