Місце юридичних гарантій діяльності регіональних управлінь державної фіскальної служби україни в структурі їх адміністративно-правового статусу - Грушевський, В. А.; Grushevsky, V. A. (Прикарпатський юридичний вісник. – 2016. - №1 (10). – С. 120-124, 2016)
Статтю присвячено дослідженню місця та ролі юридичних гарантій діяльності регіональних управлінь Державної фіскальної служби України. Акцентується увага на тому, що юридичні гарантії діяльності є невід’ємним атрибутом адміністративно-правового статусу територіальних органів Державної фіскальної служби України, оскільки вони є засобом, за допомогою якого реалізуються встановлені нормативними актами права та обов’язки їхніх посадових і службових осіб.

The article investigates the place and role of legal guarantees of the activities of the regional offices of the State fiscal service of Ukraine. Focuses on the fact that the legal guarantees of the activities is an essential attribute of administrative and legal status of territorial offices of the State fiscal service of Ukraine as they act as a means by which realize the implemented in normative acts the rights and liberties of their officers and service person.

Статья посвящена исследованию места и роли юридических гарантий деятельности региональных управлений Государственной фискальной службы Украины. Акцентируется внимание на том, что юридические гарантии деятельности являются неотъемлемым атрибутом административно-правового статуса территориальных органов Государственной фискальной службы Украины, поскольку они выступают в качестве средства, с помощью которого реализуются установленные нормативными актами права и свободы их должностных и служебных лиц.
The place of legal guarantees of activity of regional departments of the State fiscal service of Ukraine in the structure of administrative and legal status
Место юридических гарантий деятельности региональных управлений Государственной фискальной службы Украины в структуре их административно-правового статуса
Грушевський, В. А. Місце юридичних гарантій діяльності регіональних управлінь державної фіскальної служби україни в структурі їх адміністративно-правового статусу / В. А. Грушевський // Прикарпатський юридичний вісник. – 2016. - №1 (10). – С. 120-124.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; регіональні управління; гарантії діяльності; фіскальна політика; региональные управления; гарантии деятельности; фискальная политика; regional offices; guarantees of activity; fiscal policy; Державна фіскальна служба України; Государственная фискальная служба Украины; State fiscal service of Ukraine