Психічне насильство в окремих складах злочинів (проблеми теорії та практики) - Храмцов, О. М.; Khramtsov, O. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 117-122., 2008)
Досліджено злочини, в яких психічне насильство як самостійна суспільно небезпечна дія або як складова частина іншої більш складної дії створює об’єктивну сторону складу злочину. Исследованы преступления, в которых психическое насилие как самостоятельное общественно опасное действие или как составная часть другого более сложного действия создает объективную сторону состава преступления. Crimes in which mental abuse as an independent socially dangerous act or as part of another more complex action investigates the objective side of the crime are investigated.
Храмцов, О. М. Психічне насильство в окремих складах злочинів (проблеми теорії та практики) / О. М. Храмцов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 117-122.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Криминальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; психічне насильство; психическое насилие; склад злочину; состав преступления; вчинення злочину; совершение преступления; суспільно небезпечні діяння; общественно опасные действия; напад; нападение; насильство; насилие; тероризування; терроризирование; психічні страждання; психические страдания; мордування; истязания