Електронна петиція в Україні як одна з форм демократії - Лубенець, С. А.; Lubenets, S. A.; ORСID: http://orcid. org/0000-0001-7168-5471 (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2016. – С. 48-52, 2016)
Наголошено, що електронна петиція є інструментом реалізації конституційних прав громадян (зокрема права на звернення, права брати участь в управлінні державними справами тощо), яким українському громадянському суспільству і представникам влади ще слід навчитись ефективно користатись.

It was emphasized that the electronic petition is a tool for the implementation of the constitutional rights of citizens (in particular, the right to appeal, the right to participate in the management of state affairs, etc.), which Ukrainian civil society and government representatives still need to learn how to use effectively.

Отмечено, что электронная петиция является инструментом реализации конституционных прав граждан (в частности, права на обращение, права участвовать в управлении государственными делами и т.п.), которым украинскому гражданскому обществу и представителям власти еще следует научиться эффективно пользоваться.
Лубенець, С. А. Електронна петиція в Україні як одна з форм демократії / С. А. Лубенець // Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.) / МВС України, Сум. філія Харків. нац. ун-ту внутр. справ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2016. – С. 48-52.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; електронна петиція; electronic petition; электронная петиция; демократія; democracy; демократия; звернення громадян; appeal of citizens; обращение граждан; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право