Формування конфліктологічної культури майбутніх працівників поліції в умовах реформування системи первинної професійної підготовки - Гіренко, С. П.; Girenko, S. P.; Сергій Гіренко (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 8 квіт. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 47-51, 2016)
В тезах розглянуті деякі психолого-педагогічні аспекти и майбутніх працівників поліції. Визначені змістовні компоненти навчальних дисциплін конфліктологічного спрямування.

In theses discusses some psychological and pedagogical aspects of conflictological training of future employees of the police. Identified substantial components of academic disciplines the conflіktological orientation.

В тезисах рассмотрены некоторые психолого-педагогические аспекты конфликтологической подготовки будущих работников полиции. Определены содержательные компоненты учебных дисциплин конфліктологического направления.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; конфліктологічна підготовка; конфликтологическая подготовка; конфліктологічна культура; конфликтологическая культура; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; поліція; полиция; police; conflictological culture; комунікація; конфлікт; тренінг; стрес; communication; training; stress; conflict; коммуникация; стресс