Основні аспекти протидії корупції у сфері спорту - Казначеєва, Д. В.; Kaznacheieva, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7596-294X (Особливості застосування антикорупційного законодавства: від розслідування до вироку суду : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 жовт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Кримінол. асоц. України ; Громад. спілка «Центр запобігання та протидії корупції» ; Громад. рада при МВС України. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 70-73., 2019)
Автором зазначено, що в Україні зроблені суттєві кроки для запобігання впливу корупційних правопорушень на результати офіційних спортивних змагань і протидії корупції у сфері спорту, однак залишаються неврегульованими певні питання, що негативно впливають на здійснення заходів протидії зазначеним правопорушенням, зокрема існує необхідність у визначенні правових засад букмекерської діяльності.

The author noted that significant steps have been taken in Ukraine to prevent the impact of corruption offenses on the results of official sports competitions and combat corruption in the field of sports, however, certain issues remain unresolved that negatively affect the implementation of countermeasures against these offenses, in particular, there is a need to determine legal principles bookmaker. activities.

Автором отмечено, что в Украине сделаны существенные шаги для предотвращения влияния коррупционных правонарушений на результаты официальных спортивных соревнований и противодействия коррупции в сфере спорта, однако остаются неурегулированными определенные вопросы, негативно влияющие на осуществление мер противодействия указанным правонарушениям, в частности, существует необходимость в определении правовых принципов букмекерской. деятельности.
Казначеєва, Д. В. Основні аспекти протидії корупції у сфері спорту / Д. В. Казначеєва // Особливості застосування антикорупційного законодавства: від розслідування до вироку суду : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 жовт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Кримінол. асоц. України ; Громад. спілка «Центр запобігання та протидії корупції» ; Громад. рада при МВС України. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 70-73.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; коррупция; corruption; протидія корупції; противодействие коррупции; anti-corruption; корупція у сфері спорту; коррупция в сфере спорта; corruption in sports; регулювання діяльності держав; регулирование деятельности государств; state regulation; міжнародні спортивні відносини; международные спортивные отношения; international sports relations; букмекерство; bookmaking; букмекерська діяльність; букмекерская деятельность; betting activity