Проблемні питання мотивації персоналу в органах Національної поліції - Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6898-964X; Собина, В. О.; Sobyna, V. O.; Христенко, К. М.; Khrystenko, K. M. (Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія : Державне управління. - 2018. - Вип. 2. - С. 266-273, 2018)
Проведено аналіз мотивації персоналу в органах Національної поліції України, дисциплінарних заохочень та вимог, які до них ставляться, наявних проблемних питань у сфері мотивації персоналу в органах Національної поліції та шляхів їх подолання.

The article analyzes the motivation of personnel in the bodies of the National Police of Ukraine, disciplinary incentives and requirements that are addressed to them, the existing problem issues in the field of personnel motivation in the bodies of the National Police and ways to overcome them.

Проведен анализ мотивации персонала в органах Национальной полиции Украины, дисциплинарных поощрений и предъявляемых к ним требований, имеющихся проблемных вопросов в сфере мотивации персонала в органах Национальной полиции и путей их преодоления.
Problem issues of personnel motivation in National Police
Клочко, А. М. Проблемні питання мотивації персоналу в органах національної поліції / А. М. Клочко, В. О. Собина, К. М. Христенко // Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія : Державне управління. - 2018. - Вип. 2. - С. 266-273.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; поліцейські; police officers; полицейские; мотивація персоналу; staff motivation; мотивация персонала; дисциплінарні заохочення; disciplinary incentives; дисциплинарные поощрения