Роль громадянського суспільства у забезпеченні публічної безпеки - Панова, О. О. (Актуальні проблеми публічного та приватного права: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 25 травня 2018 р. - Запоріжжя : Класичний приватний університет, - 2018. - C. 218-220, 2018)
У тезах розглянуто роль громадянського суспільства у забезпеченні публічної безпеки. Зазначено, що основними рисами забезпечення публічної безпеки громадянами є добровільність, відкритість, демілітаризованість, взаємодія з правоохоронними органами В тезисах рассмотрена роль гражданского общества в обеспечении публичной безопасности. Отмечено, что основными чертами обеспечения публичной безопасности гражданами является добровольность, открытость, демілітаризованість, взаимодействие с правоохранительными органами In theses the role of civil society is considered in providing of public safety. It is marked that the basic lines of providing of public safety citizens is voluntarily, openness, демілітаризованість, co-operating with law enforcement authorities
Панова О.О. Роль громадянського суспільства у забезпеченні публічної безпеки/ О.О. Панова// Актуальні проблеми публічного та приватного права: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 25 травня 2018 р. - Запоріжжя : Класичний приватний університет, - 2018. - C. 218-220
Keywords: суспільство; правопорядок; громадськість; публічна безпека