Сутність та особливості правового регулювання трудових прав працівників органів прокуратури відповідно до нового Законодавства про Прокуратуру - Могілевський, Л. В.; Mohilevskyi, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6994-6086; Сєвідова, О. В.; Sievidova, O. V.; ORCID ID: https://orcid.org/0000-0002-4930-8845 (Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.). - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 338-340., 2020)
Зазначено, що особливість правового регулювання трудових працівників органів прокуратури полягає в необхідності застосування комплексного підходу на підставі урахування елементів загального та спеціального правових статусів, особливостей професійної діяльності, спеціальної компетенції. Теоретичний аналіз норм закону України «Про прокуратуру» дозволив виокремити спеціальні норми, що регулюють трудові права працівників органів прокуратури. Отмечено, что особенность правового регулирования трудовых работников органов прокуратуры заключается в необходимости применения комплексного подхода из учета элементов общего и специального правовых статусов, особенностей профессиональной деятельности, специальной компетенции. Теоретический анализ норм закона Украины "О прокуратуре" позволил выделить специальные нормы, регулирующие трудовые права работников органов прокуратуры. It is noted that the peculiarity of the legal regulation of workers of the prosecutor's office lies in the need to apply an integrated approach from taking into account the elements of general and special legal statuses, features of professional activity, special competence. The theoretical analysis of the norms of the Law of Ukraine "On the Prosecutor's Office" made it possible to single out special norms regulating the labor rights of employees of the prosecutor's office.
Могілевський Л. В. Сутність та особливості правового регулювання трудових прав працівників органів прокуратури відповідно до нового Законодавства про Прокуратуру / Л. В. Могілевський, О. В. Сєвідова // Шлях успіху і перспективи розвитку (до 26 річниці заснування Харківського національного університету внутрішніх справ) : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / редкол.: Д. В. Швець (голова), О. М. Бандурка, С. М. Гусаров та ін.; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків : ХНУВС, 2020.- С. 338-340.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Держава і право. State and Law. Государство и право; правове регулювання трудових прав; правовое регулирование трудовых прав; legal regulation of labor rights; працівники органів прокуратури; работники органов прокуратуры; prosecutors; права працівників органів прокуратури; права работников органов прокуратуры; rights of prosecutors