Порядок відбору персоналу для роботи в органах та підрозділах Державної податкової адміністрації - Момот, М. Ф.; Momot, M. F. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 227-231, 2004)
Розглянуто порядок відбору персоналу для роботи в органах та підрозділах Державної податкової адміністрації. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Рассмотрен порядок отбора персонала для работы в органах и подразделениях Государственной налоговой администрации. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The procedure of selection of staff for work in bodies and subdivisions of the State Tax Administration is considered. Practical recommendations are given to address these issues.
Момот, М. Ф. Порядок відбору персоналу для роботи в органах та підрозділах Державної податкової адміністрації / М. Ф. Момот // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 227-231.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; персонал; staff; Державна податкова адміністрація; Государственная налоговая администрация; State Tax Administration; управління персоналом; управления персоналом; управлінська діяльність; управленческая деятельность; management activities; personnel management