Розвиток договору закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти - Зайцев, О. Л.; Zaitsev, O. L.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9530-3941 (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 148-151, 2018)
Висвітлено особливості укладання договорів у сфері державних закупівель.

The features of the conclusion of contracts in the field of public procurement are reflected.

Отражены особенности заключения договоров в сфере государственных закупок.
Зайцев О. Л. Розвиток договору закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти / О. Л. Зайцев // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Харків. обласний осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 148 - 151.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; договірне право; договір; тендерні процедури; державні закупівлі; тендер; тендерні закупівлі; договір про закупівлю; договорное право; договор; тендерные процедуры; государственные закупки; тендерные закупки; договор о закупке; contract law; treaty; tender procedures; state procurements; tenders; tender purchases; purchase agreement