Особливий режим досудового розслідування в умовах воєнного стану - Ромейко, А.; Romeiko, A. (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 360-363, 2022)
Зазначено, що у зв’язку із введенням в Україні воєнного стану, чинне законодавство зазнало багато змін, серед яких і зміни до Кримінального процесуального кодексу України. Розкриті проблемні питання застосування особливого режиму досудового розслідування в умовах воєнного стану.

It is noted that in connection with the introduction of martial law in Ukraine, the current legislation has undergone many changes, including changes to the Criminal Procedure Code of Ukraine. Problematic issues of the application of a special regime of pre-trial investigation in the conditions of martial law are revealed.

Отмечено, что в связи с введением в Украине военного положения, действующее законодательство претерпело много изменений, среди которых и изменения в Уголовный процессуальный кодекс Украины. Раскрыты проблемные вопросы применения особого режима досудебного расследования в условиях военного положения.
Ромейко, А. Особливий режим досудового розслідування в умовах воєнного стану / Анастасія Ромейко // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 360-363.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження в умовах воєнного стану; воєнний стан; умови воєнного стану; criminal proceedings; уголовное производство; военное положение; criminal proceedings under martial law; martial law; досудове розслідування; особливий режим досудового розслідування; особый режим досудебного расследования