Звільнення від кримінальної відповідальності й від покарання за злочини у сфері господарської діяльності: порівняльно-правовий аспект - Золотарьов, А. І.; Zolotarov, A. I. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 40-47, 2004)
Досліджено звільнення від кримінальної відповідальності й від покарання за злочини у сфері господарської діяльності: порівняльно-правовий аспект. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Исследовано освобождения от уголовной ответственности и от наказания за преступления в сфере хозяйственной деятельности: сравнительно-правовой аспект. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. Exemption from criminal responsibility and from punishment for crimes in the sphere of economic activity is investigated: comparative legal aspect. Practical recommendations are given to address these issues.
Золотарьов, А. І. Звільнення від кримінальної відповідальності й від покарання за злочини у сфері господарської діяльності: порівняльно-правовий аспект / А. І. Золотарьов // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 40-47.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальна відповідальність; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; уголовная ответственность; criminal liability; покарання; punishmentс; наказание; злочин; преступление; crime; господарська діяльність; economic activity; хозяйственная деятельность