До питання віднесення кримінальних правопорушень, передбачених статтями 262, 308, 312, 313, 357, 410 КК України, до корупційних - Кундеус, В. Г.; Kundeus, V. G.; Vladyslav Kundeus (Особливості застосування антикорупційного законодавства: від розслідування до вироку суду : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 жовт. 2019 р.). – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 83-86, 2018)
Розглядаються питання віднесення кримінальних правопорушень, передбачених статтями 262, 308, 312, 313, 357, 410 КК України, до корупційних злочинів.

The article considers the classification of crimes provided for in articles 262, 308, 312, 313, 357, 410 of the Criminal Code of Ukraine as corruption crimes.

Рассматриваются вопросы отнесения преступлений, предусмотренных статьями 262, 308, 312, 313, 357, 410 УК Украины к коррупционным преступлениям.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; коррупция; преступление; злочин; corruption; crime