Сучасний стан систем інтелектуального відеоспостереження, які використовуються в діяльності Національної поліції України - Мордвинцев, М. В.; Mordvyntsev, M. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7674-3164; Хлєстков, О. В.; Khliestkov, O. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8777-8269; Ницюк, С. П.; Nytsiuk, S. P.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8251-642X (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: зб. матеріалів круглого столу (м. Харків, 9 груд. 2020 р.). – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 88-90, 2020)
Для забезпечення громадської безпеки, збору доказів злочину, пошуку і затримання злочинців, охорони власності, дотримання правил дорожнього руху т.і. Національна поліція України використовує системи відеоспостереження силових структур і приватних власників. Проаналізовано стан систем відеоспостереження, які використовує Національна поліція України.

To ensure public safety, collection of evidence of crime, search and detention of criminals, protection of property, compliance with traffic rules, etc. The National Police of Ukraine uses video surveillance systems of law enforcement agencies and private owners. The state of video surveillance systems used by the National Police of Ukraine is analyzed.

Для обеспечения общественной безопасности, сбора доказательств преступления, поиска и задержания преступников, охраны собственности, соблюдения правил дорожного движения и т.д. Национальная полиция Украина использует системы видеонаблюдения силовых структур и частных владельцев. Проанализировано состояние систем видеонаблюдения, используемых Национальной полицией Украины.
Мордвинцев, М. В. Сучасний стан систем інтелектуального відеоспостереження, які використовуються в діяльності Національної поліції України / М. В. Мордвинцев, О. В. Хлєстков, С. П. Ницюк // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: зб. матеріалів круглого столу (м. Харків, 9 груд. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 88-90.
Keywords: відеофіксація; відеоспостереження; боротьба з тероризмом; пошук правопорушників; аналітичні відеосистеми; видеофиксация; видеонаблюдение; борьба с терроризмом; поиск правонарушителей; аналитические видеосистемы; video recording; video surveillance; fight against terrorism; search for offenders; analytical video systems; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины