Особливості правового положення позивача в адміністративному судочинстві - Ситніков, О. Ф.; Sytnikov, O. F. (Форум права. - 2012. - № 4. - С. 819–823, 2012)
Проведено аналіз особливостей правового положення позивача в адміністративному судочинстві. Розглянуто нормативно-правову базу діючого законодавства щодо правового статусу позивача в адміністративному процесі. Досліджено теоретичні проблеми, зокрема, щодо особливостей правового положення позивача в адміністративному процесі, їх визначення та класифікація в новому Кодексі адміністративного судочинства України.

The analyzed of characteristics of the legal status of the plaintiff in the administrative proceedings. The regulatory framework applicable law regarding the legal status of the plaintiff in the administrative process Considered. The theoretical problems, particularly on the specifics of the legal status of the plaintiff in the administrative process, their definition.

Проведен анализ особенностей правового положения истца в административном судопроизводстве. Рассмотрена нормативно-правовая база действующего законодательства относительно правового статуса истца в административном процессе. Исследованы теоретические проблемы, в частности, об особенностях правового положения истца в административном процессе, их определение и классификация в новом Кодексе административного судопроизводства Украины.
Singularities of a Legal Status of the Claimant in Administrative Legal Proceedings
Особенности правового положения истца в административном судопроизводстве
Ситніков, О. Ф. Особливості правового положення позивача в адміністративному судочинстві [Електронний ресурс] / О. Ф. Ситніков // Форум права. – 2012. – № 4. – С. 819-823. – Режим доступу: http://arhive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012- 4/12cofvac.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне судочинство; административное судопроизводство; administrative proceedings; правовий статус; правовой статус; legal status; позивач; истец; plaintiff