Особливості правового регулювання прийняття на роботу молоді - Іншин, М. І.; Inshyn, M. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2868-581X (Форум права. – 2009. – № 1. – С. 231–235, 2009)
З погляду на деякі особливості укладання трудового договору з молодими спеціалістами внесені відповідні пропозиції в проект Трудового кодексу України.

From the point of view on some features of drawing up of the labor contract with young experts the appropriate offers are brought in the project of the Labor code of Ukraine.

С точки зрения некоторых особенностей составления трудового договора с молодыми специалистами внесены соответствующие предложения в проект Трудового кодекса Украины.
Feature of Legal Regulation of Acceptance for Work of Youth
Особенности правового регулирования принятия на работу молодежи
Іншин, М. І. Особливості правового регулювання прийняття на роботу молоді [Електронний ресурс] / М. І. Іншин // Форум права. – 2009. – № 1. – С. 231–235 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2009-1/09iminrm.pdf.
Іншин М. І. "Особливості правового регулювання прийняття на роботу молоді." Форум права 1 (2009): 231-235.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правове регулювання; прийняття на роботу; молодь; прием на работу; правовое регулирование; молодежь; legal regulation; labor contract; трудовой договор; трудовий договір; acceptance for work; youth